Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Популярни марки

Абонамент за Новини


За Нас

Arrogant.bg представя на вашето внимание аксесоари с уникален дизайн, които ще паснат идеално на вашия телефон. Ние залагаме на удобството и функционалността на нашите предпазни капаци , така че  да можете да използвате безпроблемно всички бутони на телефона си  и едновременно с това той да е защитен от прах, драскотини и удари.
 
  Висококачествените материали, от които изработваме нашите аксесоари са гаранция за сигурността на вашия телефон, а атрактивният дизайн – гаранция за елегантна визия и индивидуален стил.

  Ние предлагаме огромно разнообразие от цветове и принтове. Над 3000 модела задни твърди предпазни гърбове в над 30 категории с любимите ви символи, фрази, филми, герои, отбори, марки, десени и много, много други. Ние сме помислили за всички ваши интереси. Ако сме пропуснали нещо, сме готови винаги да откликнем на вашите индивидуални желания и да задоволим всеки ваш каприз.

   При нас може да поръчате предпазен капак за вашия телефон с ваша снимка или със снимка на ваш близък или дори на ваш идол от киното или музикалната сцена. Можем да добавим и надпис по ваше желание. Ако пък имате идея за ваш собствен дизайн, може да я осъществим заедно. Ако сте харесали наш модел на дизайн, но не ви допада цветовата гама или някои детайли, веднага ще ги променим по ваш вкус. С нас вашият телефон ще изглежда точно така, както винаги сте желали. И всичко това на много атрактивни цени. Защото ние работим за вас! Бъдете единствени, бъдете себе си с Arrogant.bg!